Gyms4you je lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu. Za razliku od drugih fitness klubova u Hrvatskoj, Gyms4you klubovi rade non-stop, svih 7 dana u tjednu, od 0 do 24 sata, pa tako svi naši članovi imaju priliku vježbati u bilo koje doba dana ili noći, ovisno o svojim afinitetima i slobodnom vremenu.

 

Gyms4you je jedinstven lanac i po tome što se u teretanu ulazi skeniranjem otiska prsta, a svaki član dobiva i osobnu, jedinstvenu člansku iskaznicu. U 2017. godini raspolažemo sa 7 centara u 4 grada (Zagreb, Zadar, Šibenik i Osijek). U Zagrebu smo dostupni na 4 lokacije (Bundek, VMD, Dubrava i Nova Galerija) te u zadarskoj City Galleriji, šibenskom Dalmare Centru i u osječkom Centru Super. Gyms4you je jedini lanac fitness klubova u Republici Hrvatskoj. Dostupnost 7 dana u tjednu od 0 – 24 sata prepoznata je među građanima jer im omogućuje da kada god požele, bezbrižno i neograničeno odrade svoj trening i ostvare svoje postavljene ciljeve. Kao vrlo uspješan lanac fitness klubova planiramo otvoriti još nekoliko Gyms4you fitness klubova u Zagrebu i drugim gradovima Hrvatske, kako bi našim korisnicima omogućili još veću dostupnost – svaka iskaznica vrijedi na svim lokacijama.

 

Gyms4you fitness klubovi namijenjeni su svima koji brinu o zdravom načinu života i uključuju vježbanje kao dio svakodnevnice, bez obzira jesu li rekreativci i početnici ili sportaši i osobe koje već duže vrijeme vježbaju.

 

Za uspješan funkcionalni trening u Gyms4you fitness klubovima poseban je naglasak na spravi OMNIA, koja nudi neograničene mogućnosti treniranja, te istovremeno razvija snagu, izdržljivost, stabilnost, fleksibilnost, koordinaciju i brzinu. Vježbanje na OMNIA-i preporučamo kako rekreativcima tako i sportašima. Zahvaljujući svojoj modularnosti i dizajnu, OMNIA potiče interakciju članova.

 

Svojim gostima i potencijalnim novim članovima Gyms4you nudi i mogućnost jednog probnog vježbanja unutar radnog vremena recepcije (vidi pod kontakti). Također, našim je članovima na raspolaganju i osoblje fitness kluba koje će vas upoznati sa spravama i najboljim načinima upotrebe. Termine satova upoznavanja sa spravama potražite na recepciji kluba za koji ste zainteresirani.

 

Naš prvi fitness klub otvoren je u Centru Bundek. Suvremen i prostran (600 m²), klub je u potpunosti prilagođen namjeni (oprema, klimatizacija, funkcionalnost), te zadovoljava najviše standarde fitness tržišta. Dvorana je opremljena kvalitetnom i renomiranom Technogym opremom i raznim spravama za vježbanje. Našim članovima na raspolaganju su pokretne staze za trčanje, roweri, bicikli, klupe i utezi, orbitreci, girje i bučice, sprave za ruke, noge i sl.

 

Sve aktualne novosti možete saznati na našoj Facebook stranici ili recepciji.

Dobro došli!