banner

Ostvarite svoj fitness cilj u 2018. godini

Nakon blagdana na popisu novogodišnjih odluka nađe se i ona kako će se više brinuti o svom tijelu i zdravlju što uključuje aktivnije rekreiranje i bavljenje sportskim aktivnostima. Iako nikada nije kasno za takvu odluku, činjenica je kako je upravo siječanj idealan mjesec za postavljanje fitness cilja za nadolazeću godinu.

Sada se pripremajte za ljeto! 🙂

Vježbanje povećava kvalitetu života

„Gyms4you fitness klubovi pružaju mogućnost svojim korisnicima da povećaju kvalitetu života, a  namijenjeni su svima, bez obzira jeste li  već rekreativac, početnik u vježbanju ili pak profesionalni sportaš. Cilj Gyms4you koncepta je jačanje svijesti o rekreaciji i vježbanju te poticanje održavanja kondicije čime se znatno poboljšava kvaliteta života.“ – naglasila je Ivana Dović, operativna menadžerica Gyms4you Hrvatska.

Zdrav i aktivan način života pravi je put do željenog izgleda, a dosljednost nas vodi do ostvarivanja svakog pa i postavljenog fitness cilja.  Vrijeme je da stavite naglasak na brigu o vlastitom tijelu i zdravlju, a upravo sada je pravo vrijeme za početak bavljenja rekreacijom.

Ako ste se odlučili za odlazak u teretanu najbolje bi bilo potražiti onu u kojoj ćete imati sve što vam je potrebno kako biste došli do željenog cilja te gdje ćete dobiti kvalitetne i stručne savjete, ali i dodatnu motivaciju za  kontinuirano vježbanje. Gyms4you ima moderan i vrhunski opremljen prostor u potpunosti prilagođen namjeni (od opreme, klimatizacije i funkcionalnosti), kvalitetnu i renomiranu opremu i sprave za vježbanje, iznimno niske cijene s obzirom na mogućnosti i neograničeno vrijeme korištenja.

Pozivamo Vas da nas posjetite na besplatnom probnom treningu.

*Pročitajte više o besplatnom probnom treningu

*Provjerite naše lokacije

Read more

Search

+