Pravila korištenja

gyms4you teretana

 1. Članu nije dopušteno dozvoliti drugoj osobi da se koristi članskom iskaznicom GYMS4YOU niti u teretani niti izvan nje. Ako netko ima problema s članskom iskaznicom izvan radnog vremena recepcije kluba može nazvati broj za hitne situacije.
 2. Članska karta je osobna, neprenosiva i povezana s otiskom prsta svakog člana i njegovom fotografijom. U slučaju gubitka iskaznice izrada nove plaća se 50,00 kuna.
 3. Član odgovara za ažurnost osobnih podataka i točnu adresu i osobne kontakte. Smatra se da su važeći oni podaci koje je član zadnje dao.
 4. Teretana se može koristiti samo za vježbanje.
 5. Radi osobne sigurnosti članova i sprječavanja bilo kakvih nezakonitih ili ilegalnih djelatnosti, članovi su dužni uvijek imati člansku kartu uz sebe kako bi je u svakom trenutku mogli predočiti zaštitarskoj ili čuvarskoj službi.
 6. Vježbanje u teretani članovi obavljaju na svoju odgovornost i GYMS4YOU ne odgovara za zdravstveno stanje članova.
 7. Nalog ili opomenu osoblja kluba treba poslušati i to ne može biti predmet raspravljanja.
 8. GYMS4YOU nije odgovoran za dragocjenosti članova kluba niti onda kada su zaključani u ormarima.
 9. Ormari nisu osobni i treba ih isprazniti nakon upotrebe. Ako se to ne učini, lokoti će biti uklonjeni i neće se zamijenjeni novim. GYMS4YOU ne odgovara za stvari koje se čuvaju u ormarima.
 10. Uvijek je potrebno iskazivati poštovanje i obazrivost prema drugim članovima i susjedima koji koriste prostore uz teretanu.
 11. Nakon korištenja, utege treba uvijek vratiti na mjesto s kojih su uzeti.
 12. Ne smije se vikati ili vrištati u teretani.
 13. Ne smiju se bacati utezi ili nepravilno rukovati opremom.
 14. U teretani se može koristiti samo obuća za dvoransko vježbanje.
 15. Nakon korištenja treba obrisati i osušiti sprave koje se koristi.
 16. Ako želite slušati drugu glazbu osim one koja se pušta u teretani preporučujemo korištenje slušalica.
 17. Nije dopušteno snimati niti fotografirati druge članove bez njihovog dopuštenja.
 18. Liječničkom potvrdom dijagnosticirana bolest ili trudnoća omogućava članovima da zamrznu članstvo.
 19. Strogo je zabranjeno unošenje alkohola, droge i dopinga u teretanu i pušenje u prostorijama teretane. Korisnici koji koriste teretanu pod utjecajem alkohola, droge ili dopinga bit će odstranjeni iz teretane.
 20. Osobnim trenerima nije dozvoljeno koristiti prostore teretane bez dogovora s upravom teretane. Nije dozvoljena ni jedna vrsta reklamiranja u prostorijama teretane.
 21. Dobna granica za članstvo je 18 godina. Osobama ispod te dobi nije dozvoljeno trenirati niti boraviti u teretani.
 22. Radno vrijeme teretane potrebno je poštovati. Radno vrijeme objavljuje se na recepciji teretane i na WEB stranicama GYMS4YOU.
 23. Ako se utvrdi da je član u korištenju teretane bio nasilan ili da je nekome prijetio bit će trenutno izbačen i isključen iz članstva.
 24. Ako član prekrši bilo koje od navedenih pravila, GYMS4YOU može u bilo kojem trenutku prekinuti ovaj ugovor s trenutnim učinkom i bez ikakve obveze na naknadu štete.