banner

BUDI DIO ENCIAN CHALLENGE TJEDNA U GYMS4YOU

TJEDAN PRVI – PLANK IZAZOV

Coach4you u suradnji s Encianom organizira natjecanja u obliku izazova koja će se održavati 4 petka zaredom u svim Gyms4you teretanama te online 4 tjedna. Naime, uz natjecanje po centrima, usporedno će se održati i internet natjecanje s istim zadatkom i ono je neovisno o natjecanju po centrima. Ukupno će se održati 4 natjecanja kroz 4 tjedna. Prvi tjedan će se svi zainteresirani natjecati u izvedbi vježbe plank – izdržaja u navedenoj poziciji.

Prvo natjecanje održava se u petak 30. ožujka u 17:00 sati dok će internet natjecanje trajati od trenutka objave ove vijesti do petka 30. ožujka.

Natjecanje će u Gyms4yu centrima voditi treneri koji će mjeriti vrijeme, a pobjednik je onaj natjecatelj koji zadnji ostane u pravilnoj poziciji.

Za natjecanje u teretani potrebno se prijaviti na recepciji, a za internet natjecanje potrebno je lajkati Gyms4you i Coach4you Facebook stranice, snimiti video na kojem će natjecatelj reći “Encian challenge” i krenuti s izvođenjem planka te ga objaviti na Facebooku u komentaru ispod objave videa koji prikazuje pravilno izvođenje vježbe. Važno je napomenuti da u natjecanju mogu sudjelovati svi članovi Gyms4you teretane, ali i svi drugi zainteresirani koji nisu članovi.

Naravno Encian je pripremio i nagrade za sudionike pa će tako svi natjecatelji dobiti poklon čokoladicu dok će prva tri ženska i muška mjesta osvojiti poklon pakete.

#PlankChallenge


NAPOMENA: Coach4you tim pripremio je za Vas instrukcijski video.
Prije upuštanja u izazov pogledajte video kako bi bili sigurni u pravilnu formu izvođenja vježbe.

Sretno! 🙂

Read more

Search

+