banner

Do željene forme uz Gyms4you

VJEŽBANJE 24/7

Dođite do željene forme i zavidne figure uz Gyms4you!

Zdrav i aktivan način života jedini je ispravan put do željenog izgleda, ali i boljeg raspoloženja. Kad tomu nadodamo da poznata šibenska teretana Gyms4you radi od 0 do 24 sata, više ne postoji nijedna isprika za preskakanje treninga! Uz suvremene sprave i odlične uvjete za vježbanje, teretana u Dalmareu nudi i posebnu pogodnost za studente Veleučilišta u Šibeniku kako bi im omogućila zdraviji stil života te učinkovitije učenje!

Jesen je već suvereno zavladala i tako dala do znanja da je idealno vrijeme za početak s redovnim treninzima. Koliko god da je vježbanje sada popularno, ono je prije svega prijeko potrebno ukoliko želite biti zdravi i u formi.

– Gyms4you fitness centar kontinuirano promovira aktivan način života te motivira na vježbanje kao sastavni dio života – poručuju iz poznate šibenske teretane.

Gyms4you je idealno mjesto kako za početnike u vježbanju tako i za aktivne rekreativce, ali i profesionalne sportaše. Radi svaki dan, non stop, od 0 do 24 sata pa privlači mnogobrojne ljude koji su vidjeli idealnu priliku za postizanjem tjelesne forme jer je nemoguće zakasniti na trening zbog jedinstvenog radnog vremena!

Također, članovi putem iskaznice imaju neograničeni ulazak u sve Gyms4you centre u cijeloj Hrvatskoj i mogu vježbati kad god žele i koliko god puta dnevno žele!

– Članovi naše teretane u Dalmare centru mogu uživati u prostranoj i suvremenoj teretani koja je u potpunosti prilagođena namjeni te opremljena vrhunskom opremom – dodaju iz najpopularnije teretane u gradu.


Gyms4you djelatnici i maskota Gymi u ponedjeljak, 29. listopada s početkom u 10 sati, održat će promotivnu akciju na Veleučilištu u Šibeniku, na adresi Trg Andrije Hebranga 11, gdje će polaznicima ukazati na važnost tjelovježbe i uravnotežene prehrane kao preduvjeta za zdrav život.

– Organizirali smo i nagradno darivanje koje uključuje poklon mjesečne članarine. Studenti tijekom cijele godine imaju posebne pogodnosti i mogućnost kupovine članarine po najpovoljnijim cijenama, a Gyms4you im je zbog radnog vremena od 0 do 24 sata uvijek dostupan kada se požele opustiti i ‘napuniti baterije’ od marljivog i iscrpnog učenja – zaključuju iz teretane.

Najvažnije je doći, učlaniti se, pokrenuti se, započeti aktivan život te nakon toga ne odustajati. Postavite si fitness ciljeve, ali neka oni budu jasni i realni kako ipak ne biste prebrzo odustali. Kada vježbanje postane navika, teško da ćete više moći zamisliti život bez njega!

Gyms4you već više od dvije godine uspješno posluje u Šibeniku na uzajamnu radost članova i djelatnika.

Izvor: Portal ŠibenikIN.com

Read more

Search

+