banner

Europski tjedan sporta – DANI OTVORENIH VRATA

Europski tjedan sporta je inicijativa Europske komisije za promicanje športa i tjelesne aktivnosti diljem Europe koja se 2018. godine održava četvrti put. Nastavno na uspjehe prethodno organiziranih događanja unutar Europskog tjedna sporta i ove će se godine osmisliti nove aktivnosti te nastaviti s radom na već postojećim uspješnim aktivnostima. Glavna tema kampanje za Tjedan sporta i dalje je „#BeActive“ te bi se njome trebalo potaknuti javnost da bude aktivna, ne samo tijekom tog tjedna nego i cijele godine.

Nedostatak tjelesne aktivnosti nema samo negativan učinak na društvo i zdravlje ljudi, već uzrokuje i gospodarske troškove. Preko športa možemo poslati snažnije poruke tolerancije i osnažiti građanstvo diljem Europe.

Europski tjedan sporta odgovor je na taj izazov.

Europski tjedan sporta namijenjen je VAMA!

Ne propustite mogućnost sudjelovanja u četvrtom izdanju Europskog tjedna sporta! Građanima su sve aktivnosti dostupne bez naknade.

Ovogodišnji Europski tjedan sporta započet će od 22. rujna do 30. rujna 2018., a tom prigodom je Gyms4you organizirao Dane otvorenih vrata od 27. – 30. rujna (od četvrtka, zaključno s nedjeljom). Tako su fitness centri otvorili svoja vrata za besplatan probni trening svim zainteresiranim posjetiteljima čak i onima koji su do sada već bili na probnim treninzima.

Gyms4you se povodom Europskog tjedna sporta udružio u jednom cilju – podizanju svijesti o brojnim dobrobitima bavljenja tjelovježbom, a prije svega radi očuvanja zdravlja.


Za više informacije posjetite i službenu EWoS internetsku stranicu Europske komisije.

#BeActive

Read more

Search

+