banner

Europski tjedan sporta obilježen Danima otvorenih vrata

Europski tjedan sporta, inicijativa Europske komisije za promicanje športa i tjelesne aktivnosti diljem Europe, održat će se ove godine treći put, a i ove godine će se provesti različite aktivnosti. Glavna tema kampanje za Tjedan sporta je i dalje „#BeActive“ s kojom se želi potaknuti javnost da bude aktivna tijekom cijele godine baveći se sportom i rekreacijom.

Ovogodišnji Europski tjedan sporta započet će od 23. rujna do 30. rujna 2017., a tom prigodom je Gyms4you organizirao Dane otvorenih vrata 25. i 26. rujna (ponedjeljak i utorak). Tako su fitness centri otvorili svoja vrata za besplatan probni trening svim zainteresiranim posjetiteljima čak i onima koji su do sada već bili na probnim treninzima.

Gyms4you se povodom Europskog tjedna sporta udružio u jednom cilju – podizanju svijesti o brojnim dobrobitima bavljenja tjelovježbom, a prije svega radi očuvanja zdravlja.

Tjedan sporta je namijenjen svim građanima bez obzira na dob ili tjelesnu pripremljenost. Trebao bi okupiti pojedince, tijela javne vlasti, sportaše i sportska udruženja, organizacije civilnog društva i privatni sektor, a lokalnim inicijativama poput ove cilj je okupiti i ujediniti sve navedene da se pridruže i svojim primjerom rade na promicanju sportskih aktivnosti.

Read more

Search

+