Koje sve članarine imate u ponudi?

U ponudi imamo više opcija, a sve članarine možeš pronaći ovdje: CJENIK*

Da li pri upisu moram platiti odjednom svih 6/12 mjeseci ili mogu na rate? Nije potrebno odjednom platiti svih 6/12 mjeseci, već se plaća ovisno o datumu upisa. Za primjer: Ukoliko se upisuješ do 15-og u mjesecu plaćaš samo ostatak tekućeg mjeseca, međutim ako se odlučiš upisati poslije 15-og, tada plaćaš ostatak tekućeg i cijeli idući mjesec. Ostale mjesece plaćaš na mjesečnoj bazi.

Kada i kako mi stižu računi za ostale mjesece ugovorne obveze i koji je rok plaćanja? Računi za ostale mjesece će ti stizati svakog 1. (prvog) u mjesecu na tvoju mail adresu koju ostaviš prilikom upisa. Podmiriti ih trebaš najkasnije do 8-og u mjesecu. GYMS4YOU zadržava pravo ograničiti pristup u teretane onim korisnicima koji nisu podmirili obvezu.

Na koje sve načine mogu platiti svoj račun? Računi stižu na mail adresu u pdf formatu te sadrže sve podatke za uplatu putem internet bankarstva. Oni koji nisu u mogućnosti platiti putem interneta, mogu jednostavno platiti na recepciji bilo koje Gyms4you teretane. Platiti se može gotovinom i karticom. Provjerite mogućnost automatskog plaćanja pod poveznicom CJENIK.
*Mala napomena: Članovi koji plaćaju internet bankarstvom trebaju uzeti u obzir vremenski period potreban za proknjiženje uplate koji je različit ovisno o neradnim danima, ukoliko je vikend. Kako ne bi došlo do blokiranja kartice 8-og u mjesecu zbog neproknjiženja uplate na vrijeme savjetujemo da nam pošaljete presliku uplate na mail adresu centra koji najčešće posjećujete kako bi uplata bila evidentirana na vrijeme.

Da li nakon isteka obveznih 6/12 mjeseci naša članarina prestaje i da li je potrebno sklapati novi ugovor na novih 6/12 mjeseci? Sve naše članarine uz ugovor nakon isteka obveznih 6/12 mjeseci automatski se obnavljaju, ali na mjesečnoj bazi i to uz istu povlaštenu cijenu koju ste imali prilikom upisa. Na taj način izlazimo u susret našim članovima kako ne bi morali ponovno prolaziti kroz proces upisa i ujedno vezati se na novih 6/12 mjeseci.

Što moram učiniti ako ipak želim prekid svojeg članstva? U slučaju da se odlučiš za raskid članarine, raskid je potrebno samo najaviti minimalno mjesec dana ranije, kako bi se članarina deaktivirala na vrijeme i kako računi ne bi nastavili stizati na tvoju mail adresu. Za primjer: ukoliko želiš raskid s 30.09., potrebno ga je samo najaviti do zadnjeg dana u 8.mjesecu. Trenirati možeš cijeli 9. mjesec, za koji još dobiješ račun i to je to. Člansku iskaznicu možeš zadržati i s njom se vratiti kada se opet odlučiš trenirati.

Mogu li raskinuti ugovor ukoliko još nije isteklo obveznih 6/12 mjeseci? Moguće je, ali uz plaćanje naknade u visini popusta na uslugu koju ste ostvarili za protekle mjesece ili plaćanjem ukupnog iznosa svih preostalih članarina. Visina naknade ovisi o vrsti članarine. Primjerice: član ima regularnu ugovornu obvezu na 6 mjeseci uz cijenu od 249,00 kn i želi raskinuti nakon 2 mjeseca ugovora, tada plaća iznos od 51,00 kn za svaki odrađeni mjesec ugovora odnosno 2 x 51,00 kn.

Postoji li opcija zamrzavanja članarina ukoliko se dogodi bolest ili kakva ozljeda? Postoje dvije opcije zamrzavanja:

  1. opcija je u slučaju bolesti ili ozljede i ona je naravno besplatna. Potrebno je samo donijeti liječničku dokumentaciju na kojoj je naznačen period u kojem niste u mogućnosti trenirati. Nema vremenskog ograničenja za zamrzavanje. Za zamrznuti period tada će Vam biti umanjena članarina ili nećete uopće dobiti račun ovisno o periodu, a za zamrznuti period se automatski produžuje Ugovor.
  2. opcija je zakup jednog cijelog kalendarskog mjeseca po cijeni od 70,00 kn. Za taj zamrznuti ne plaćate članarinu. Moguće je zamrznuti više mjeseci odjednom. Studentska opcija zamrzavanja iznosi 50,00 kn.

Mogu li prebaciti članarinu na nekoga od svojih prijatelja i kolika je cijena? Naravno, omogućili smo prebacivanje članarine upravo zato ukoliko netko nije u mogućnosti ispoštovati ugovor do kraja, a želi izbjeći plaćati naknade za prijevremeni raskid. Prije transfera članarine potrebno je podmiriti sve eventualno nepodmirene račune, a cijena samog transfera iznosi 50,00 kn. Studentska članarina se može prebaciti samo na osobu koja je također student. Za transfer je potrebno da obje osobe dođu osobno na recepciju zajedno s osobnim iskaznicama. Nakon transfera, „Novi član“ preuzima sve obveze „Starog člana“. Za „Novog člana“ također vrijedi opcija automatskog obnavljanja te ukoliko nije otkazana, nakon isteka obveznog dijela ugovora članarina će se nastaviti obnavljati na mjesečnoj bazi, a cijena se neće mijenjati.

NAPOMENA: ukoliko član ima automatsku naplatu i želi izvršiti transfer na drugu osobu, tada i druga osoba mora aktivirati automatsku naplatu. Automatska naplata moguća je isključivo uz VISA, MAESTRO ili MASTERCARD kartice te aktivnu uslugu sigurne online kupovine (token/mToken).
Više o automatskoj naplati.

Još uvijek nisam siguran/sigurna da se želim upisati u Gyms4you, imam li pravo na jedan probni trening? Naravno. Imaš pravo na jedan probni trening koji će ti pomoći da odlučiš da li je Gyms4you pravi odabir za tebe. Možeš ga odraditi svaki dan u radnom vremenu recepcije. Potrebna ti je samo osobna iskaznica, a za trebning obavezno čiste tenisice i ručnik. Pročitaj više o besplatnom probnom treningu* *ova opcija odnosi se na osobe koje imaju prebivalište, boravište ili se trajnije nalaze na području Republike Hrvatske 

Prvi put krećem vježbati u teretani i potrebna mi je pomoć oko sprava i vježbi. Imate li svoje trenere koji mi mogu pomoći? Svaki naš centar ima osobne trenere koji su tu za tebe ukoliko trebaš pomoć oko sprava, vježbi, programa, prehrane i sl. Također, imaš mogućnost jednog besplatnog individualnog treninga s trenerom koji možeš dogovoriti u centru po izboru. Pročitaj više o trenerskim uslugama*

Vrijedi li moja članska iskaznica za sve Gyms4you teretane ili mogu ići samo u onu gdje sam se učlanio? Mogu li zaista dolaziti od o - 24 sata, 7 dana u tjednu? Jedna od glavnih prednosti Gyms4you teretana je ta što svoju člansku iskaznicu možeš koristiti na bilo kojoj trenutno dostupnoj ili budućoj Gyms4you teretani. Možeš dolaziti kada god želiš, neovisno radi li recepcija ili ne. Nema više kašnjenja na trening.
Provjeri sve lokacije*

Gdje se nalaze sve Gyms4you teretane i koje je radno vrijeme recepcije?
Provjeri radno vrijeme i adrese lokacija*

Imam 16 godina i učenik sam srednje škole, koje opcije imate za mene? Ukoliko imaš minimalno 16 godina i učenik si srednje škole za tebe vrijede studentske članarine.
Provjeri cjenik*

Search

+