banner

Funkcionalni trening s elementima body buildinga

Upoznati Marka Lončara bilo je pravo zadovoljstvo. Zaljubljenik u vježbanje, posvećen sportu, rekreaciji i edukaciji, Marko sastavlja trening, prilagođen svima, na temelju svojih iskustava i naravno znanja.

Vježbe  body buildinga poput čučnja, bencha i mrtvog dizanja, nemaju pravu zamjenu. Marko je to pravilno uočio i svojem treningu dodao vježbe iz drugih metoda, pravilno ih rasporedio i taj omjer je iznjedrio trening koji vole svi.

Dodatno je personalizirao vježbanje pa čak i kad ima grupu, ona je mala i svatko dobije svoju dozu pozornosti i savjeta.

 

 

Osim vježbanja, on će dati i savjete za prehranu, u kojoj često griješimo, ali i savjet koji rijetko dobivamo. Kada i kako se odmoriti. Marko naime smatra da kombinacija koja donosi uspjeh jednostavna.  Valja imati dobar omjer prehrane, vježbe i odmora.

Pogledajte video zapise putem POVEZNICE.

Ovaj je trening dakle dobro odmjeren . Vježbe i stanke su precizno izračunate, unos tekućine isto. Zanimljivo je i to da Marko ne robuje mitovima i to je važno, jer samo tako može prenijeti kvalitetno znanje drugima. Iskustvo i otvorenost novim spoznajama u svijetu fitnessa.

Izvor: hrt.hr (Magazin)

Lokacija: Gyms4you Bundek

Read more

Search

+