banner

GYMS4YOU NASTAVLJA NIZ I OTVARA VRATA JOŠ JEDNOG CENTRA

Gyms4you ne staje i otvara vrata još jednog fitness centra u Zagrebu. Ukupno deveti po redu centar otvara se 1. kolovoza 2019. u Centru Maksimir (Kraljevićeva ulica 26, Zagreb).

Službeno otvorenje počinje u 10 sati, a tim povodom nove članove očekuje ekskluzivna ponuda na dan otvorenja pa sve do 4. kolovoza.

PRVI MJESEC TRENIRAJ ZA SAMO 1 KN

Svi novi članovi imaju priliku trenirati za 1 kunu uz automatsku pretplatu.
Također, posjetitelje očekuju degustacije te djelatnici i osobni treneri s kojima se mogu konzultirati.
Radno vrijeme recepcije na dan otvorenja je od 10-20 h pa se članovi mogu učlaniti u tom vremenu.

Članarina uz pretplatu

U Gyms4you teretanama članovi imaju mogućnost upisati se uz pretplatu, putem koje ostvaruju znatno nižu cijenu. Regularna cijena je 199 kn, a za studente i umirovljenike je 169 kn.
Članarina se naplaćuje mjesečno, automatski s računa korisnika. Tijekom promocije povodom otvorenja (1.8-.4.8.2019.), mjesec dana možete trenirati za 1 kn.

*Promocija vrijedi samo za NOVE ČLANOVE
*Promocija se odnosi na članarinu uz pretplatu s automatskom naplatom na mjesečnoj bazi u trajanju od 6 mjeseci.

*Za aktivaciju automatske pretplate potrebno je imati isključivo VISU ili MASTERCARD bankovne kartice s uključenim tokenom/MTokenom te pristup e-mail računu

[Pročitajte više o automatskom plaćanju]

JEDNA ČLANSKA ISKAZNICA ZA SVE LOKACIJE

Važno je naglasiti da se otvorenjem još jednog novog fitness centra omogućava i veća dostupnost za postojeće članove s obzirom na to da jedna članska iskaznica vrijedi za sve lokacije. Gyms4you trenutno posluje u četiri hrvatska grada Zagrebu (Centar Bundek, VMD, Dubrava, Nova galerija, Heinzelova), Osijeku, Zadru i Šibeniku, a u planu je i daljnje širenje brenda.

Gyms4you centri rade non-stop, svih 7 dana u tjednu, od 0 do 24 sata, svi članovi imaju priliku vježbati u bilo koje doba dana ili noći, ovisno o afinitetima i slobodnom vremenu.

Napomena:
Treniranje na Maksimiru dozvoljeno od 02.08. u 8 h

Za više informacija kontaktirajte naše recepcije.

Read more

Search

+