banner

Gyms4you ponovno otvara svoja vrata

Sreća koja nas je preplavila kad smo čuli da ponovno možemo otvoriti svoja vrata jednostavno je neopisiva. Iako smo cijelo vrijeme bili uz vas kroz kućne treninge, presretni smo što ćemo se ponovno družiti u našim teretanama. Utjecaj treniranja i drugih oblika fizičke aktivacije na zdravlje je neupitan i zato smatramo da je otvaranje teretana jedna od najboljih odluka koja je donesena. Ima li boljeg načina za očuvanje kondicije i zdravlja od fizičke aktivnosti? Svjesni smo da zdravlje čuvamo i na mnoge druge načine, ali treniranje je svakako jedan od ključnih! Zato smo presretni što se vraćamo i to jači nego ikad, sigurniji nego ikad, lojalniji nego ikad! A što to znači za tebe?

To znači da, iako smo još uvijek pod utjecajem lockdowna, nagrađujemo sve one koji su voljni vježbati s nama i pridružiti nam se u našim teretanama! Svi novi članovi prvi mjesec treniraju za samo 1 kunu!* Osim što volimo nove članove i svoju Gyms4you zajednicu želimo još više širiti, volimo i sve koji su nekada bili dio nas. Zato smo za sve prijašnje članove otvorili novu akciju – 100% besplatan upis!**

Kad kažemo da se vraćamo još sigurniji, zaista mislimo na tvoju sigurnost u našim prostorima.

Naši su prostori i prije zatvaranja bili redovito dezinficirani, provjetravani i čisti, a s tom praksom nastavljamo i dalje i to ne samo zbog koronavirusa, već i zbog svijesti da su čistoća i urednost nešto što je u teretanama od vitalnog značaja. Kako se mi brinemo da su naši prostori čisti i u skladu s epidemiološkim mjerama, molimo te da se i ti pridržavaš svih propisanih mjera. Na taj način ne štitiš samo sebe, već i ostale korisnike naših teretana.

Želimo ti (ponovnu) dobrodošlicu u naše teretane i pregršt jakih, uspješnih, ali i zabavnih treninga!

Tvoj Gyms4you tim

*Ponuda vrijedi samo prilikom potpisivanja ugovorne obveze.
**Umjesto plaćanja dosadašnjih 199 kn ponovne upisnine.

Read more

Search

+