banner

Gyms4you stiže u Karlovac!

Motivacije od sada neće nedostajati karlovačkim sportašima, rekreativcima, ali i svima onima koji su odlučili postati aktivni i otkriti svijet fitnessa te zdravog načina života. Naime, jedinstveni fitness koncept Gyms4you otvara svoja vrata upravo u Karlovcu u Ulici Vladimira Nazora 7, a ukupno je to jedanaesti po redu Gyms4you centar u Hrvatskoj.

PRVI MJESEC TRENIRAJ ZA SAMO 1 KN

Službeno otvorenje počinje 29. veljače 2020. u 10 sati, a tim povodom nove članove očekuje ekskluzivna ponuda na vikend otvorenja. Svi novi članovi imaju priliku trenirati za 1 kunu uz automatsku pretplatu. Također, posjetitelje očekuju degustacije, poklon paketi te djelatnici i osobni treneri s kojima se mogu konzultirati.

Radno vrijeme recepcije na dan otvorenja je od 10-22 h pa se članovi mogu učlaniti u tom vremenu.

NIKADA NEĆETE ZAKASNITI NA TRENING

Gyms4you klubovi rade non-stop, svih 7 dana u tjednu, od 0-24 sata, pa tako svi članovi imaju priliku vježbati u bilo koje doba dana ili noći, ovisno o afinitetima i slobodnom vremenu. Članovi nikada neće zakasniti na trening. Radno vrijeme više nije prepreka, vrijeme si organizirate sami.

Teretana je to koja je na svim lokacija u potpunosti prilagođena namjeni, od opreme, klimatizacije funkcionalnosti te u potpunosti zadovoljava najviše standarde fitness tržišta.


Izvor: KAportal

Read more

Search

+