banner

Gyms4you vas poziva na pravi put

BUDI IMUN – BUDI ZDRAV – BUDI GYMS4YOU ČLAN!

Gyms4you pripremio je promotivnu akciju #vratisenapraviput putem koje poziva sadašnje i buduće članove da se okrenu fitness načinu života.

Gyms4you misija je govoriti o svim blagodatima takvog načina života kako bi rasla osviještenost ljudi o važnosti brige o vlastitom zdravlju, ali i kako bi ojačali imunitet, bolje spavali, povećali radnu produktivnost, energiju te osnažili tijelo.

U Hrvatskoj je epidemija koronavirusa na izdisaju, sukladno svim mjerama i preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Gyms4you teretane počele su ponovno raditi 18. svibnja te su i dalje ostale najpovoljniji i najbolji izbor sa svojom dostupnošću 24 sata 7 dana u tjednu.
Za sve koji dolaze prvi put Gyms4you je osigurao besplatan probni trening kao i savjetovanje s Coach4you trenerima.

Niste sami na pravom putu

Kad smo već kod trenera imamo jednu ekskluzivu samo za vas.

Ako ste se odlučili na zdrav i fitness način života u sklopu akcije #vratisenapraviput pripremili smo popust na usluge osobnog trenera u sklopu Coach4you tima. Iskoristite popust u bilo kojem našem centru do kraja lipnja.

Regularna cijena za sat vremena usluge osobnog trenera je 150 kn.

U sklopu promocije #vratisenapravi put za sat vremena trenerskih usluga plaćate 100 kn!

Ako želite koristiti uslugu paketa i tada vrijedi popust gdje paket od 12 treninga mjesečno (3x tjedno) plaćate 1200 kn!

Ne propustite jedinstvenu priliku.
Pauza je dugo trajala, ali stignete se vratiti na pravi put, vidimo se! 🙂


Dodatna napomena za one koji se još uvijek nisu pokrenuli – 😉
Sve naše centre posjetila je sanitarnu inspekcija koja je ocijenila da radimo sve prema standardima, te da je sigurnost po pitanju zdravstva u #Gyms4you centrima na visokom nivou.☺️
Kao što smo vam i ranije rekli, vaša nam je sigurnost na prvom mjestu. Vidimo se na treningu. 😉💪

#vratisenapraviput #WeNeverClose

Read more

Search

+