banner

Karlovac je spreman!

Gyms4you u subotu otvara vrata u još jednom gradu

Gyms4you ne staje i otvara svoja vrata u još jednom hrvatskom gradu. Ovaj jedinstveni fitness koncept otvara svoja vrata upravo u Karlovcu u Ulici Vladimira Nazora 7, a ukupno je to jedanaesti po redu Gyms4you centar u Hrvatskoj.
Službeno otvorenje počinje 29. veljače 2020. u 10 sati, a tim povodom nove članove očekuje ekskluzivna ponuda na vikend otvorenja.

PRVI MJESEC TRENIRAJ ZA SAMO 1 KN

Svi novi članovi imaju priliku trenirati za 1 kunu uz automatsku pretplatu. Također, posjetitelje očekuju degustacije, poklon paketi te djelatnici i osobni treneri s kojima se mogu konzultirati.

Radno vrijeme recepcije na vikend otvorenja je od 10-22 h pa se članovi mogu učlaniti u tom vremenu.

Dođite na otvorenje (Vladimira Nazora 7, Karlovac)

NIKADA NEĆETE ZAKASNITI NA TRENING

Gyms4you klubovi rade non-stop, svih 7 dana u tjednu, od 0-24 sata, pa tako svi članovi imaju priliku vježbati u bilo koje doba dana ili noći, ovisno o afinitetima i slobodnom vremenu. Članovi nikada neće zakasniti na trening. Radno vrijeme više nije prepreka, vrijeme si organizirate sami.

Teretana je to koja je na svim lokacija u potpunosti prilagođena namjeni, od opreme, klimatizacije funkcionalnosti te u potpunosti zadovoljava najviše standarde fitness tržišta.

Izvor: KAportal

Read more

Search

+