banner

#LojalniJedniDrugima

Više vremena i sredstava se ulaže kako bi se osigurali sigurni uvjeti i održao visoki standard na zadovoljstvo naših članova. Posljedica toga je povećanje troškova poslovanja. Upravo zbog tih troškova i održivosti poslovanja doći će do promjena u cijenama.

PROMJENE CIJENA OD 1. STUDENOG

Uvodi se od 1. studenog naknada za upis koja će svakako biti 0 kn pri prvom upisu, dok će pri ponovnom upisu (prethodno raskinutog ugovora) za ugovornu članarinu biti naplaćena u punom iznosu.

Mjesečna članarina iznosit će 50 kn više, odnosno 350 kn, bez ugovorne obveze.

Sve ostale članarine bit će uvećane za 30 kn mjesečno.

PROMJENE NEĆE OBUHVATITI NAŠE LOJALNE ČLANOVE

Gyms4you naglašava kako se povećanje cijena neće odnositi na lojalne članove nego na nove i to od 1. studenog 2020. Lojalni članovi su svi oni koji sada trenutno ili do 1. studenog postanu članovi s jednom od ugovornih članarina. Za sve koji se dotad učlane, vrijediti će i dalje postojeći cjenik usluga.

Lojalni članovi koji imaju aktivan ugovor ili će ga imati do 1. studenog zadržat će cijenu mjesečne članarine koje su imali i do sada, ali i s dodatnim pogodnostima. Naime, pauziranje odnosno popularno „zamrzavanje“ članarine za jedan mjesec bit će omogućeno po nižoj cijeni od 70 kn (za standardne ugovore) umjesto dosadašnjih 100 kn te 50 kn umjesto 70 kn za studente i umirovljenike.

Gyms4you se zahvaljuje svojim lojalnim članovima na čije ugovore neće utjecati nove promjene. Gyms4you također želi potaknuti i nekad aktivne članove → VRATI SE I POSTANI LOJALNI ČLAN PRIJE 1.11.2020.

NOVI LOJALNI ČLANOVI

Odabirom članarine uz automatsku naplatu (RCP) i ugovornu obvezu od 12 mjeseci po cijeni kao i dosad od 199 kn odnosno 169 kn za studente i umirovljenike i nakon 1. studenog imati ćete uvjete lojalnog člana. 🙂


Svima nam je cilj da ostanemo zdravi te da uz pomoć tjelovježbe i zdravog načina života osnažimo svoj imunitet. Virusa će uvijek biti, treba nastaviti živjeti u novom okruženju bez straha, ali s oprezom – čuvajući sebe i druge.

U  Gyms4you dokazali smo svojim primjerom da smo sigurniji nego ikad kako bi svi sadašnji i budući članovi postali snažniji nego ikad.

Read more

Search

+