banner

Naši postupci protiv koronavirusa [ažurirano]-PRIVREMENO ZATVARAMO

Ovdje ćete pronaći najnovije informacije o našem djelovanju protiv koronavirusa. Web lokacija se stalno ažurira s novim informacijama.

“Gyms4you kao jedini i najveći lanac teretana u Republici Hrvatskoj čini sve kako bi spriječio potencijalno širenje koronavirusa i zaštitio svoje članove, djelatnike i njihove obitelji.
UVIJEK MISLIMO NA SVOJE ČLANOVE I DJELATNIKE I UČINITI ĆEMO SVE POTREBNE MJERE KAKO BISTE U NAŠIM PROSTORIMA BILI MAKSIMALNO SIGURNI.”

Gyms4you Uprava


[Ažurirano 19.3.2020. 17:26]
Pročitajte najnovije informacije – PRIVREMENO ZATVARANJE NA 30 DANA


[Ažurirano 18.3.2020. 11:17]
Na novoj službenoj stranici Vlade provjerite najnovije, pravodobne i točne informacije o koronavirusu – koronavirus.hr


[Ažurirano 16.3.2020. 23:29]
Gyms4you d.o.o. management je odlučio privremeno zatvoriti sve svoje centre od sutra u 12:00 sati, 17. ožujka 2020.

Kao mjeru preventive i zaštite građanstva RH, te svih svojih zaposlenika, zatvoriti ćemo sve centre od sutra u 12:00. U ovoj nezahvalnoj situaciji smo donijeli navedenu odluku kako bi pridonijeli zdravlju i sigurnosti naših djelatnika, kao i vas dragih članova.
Svi centri biti će zatvoreni od sutra 17. ožujka 2020. na 14 dana (s mogućnošću produljenja). Svim članovima ćemo automatski “zamrznuti” članstvo bez naplate i bez obaveze produljenja ugovorne obaveze.

Ovu odluku smo donijeli u skladu s preporukama Kriznog stožera te u skladu s našom poslovnom politikom, a to je da ste nam upravo Vi dragi članovi, uz naše zaposlenike – najvažniji!
Lijepo vas molimo da za sve ostale informacije pratite našu službenu internet stranicu i društvene mreže (Instagram i Facebook).
Pobrinite se, kako za vlastitu sigurnost i zdravlje, tako i za bližnje te se radujemo ponovno Vas vidjeti (proći će i ovo brzo).
Vaš partner u zdravlju – Gyms4You.
p.s. ne zaboravite održavati formu ostanite čvrsti i sigurni 💪😉


[Ažurirano 16.3.2020. 10:00]
Dragi članovi,

Gyms4you management je upoznat s dokumentom „ODLUKA o potrebi ograničenja rada i mjerama ponašanja na području grada Zagreba“ u skladu s COVID-19 situacijom. Danas tijekom dana se očekuje očitovanje Vlade RH na istu temu te ćemo Vas o istom obavijestiti u najkraćem vremenskom periodu.

Nema razloga da dolazite u teretanu kako bi otkazali ugovore ili zamrzavali članstva jer u koliko dođe do službene odluke da se ograniči rad fitness centara, mi ćemo sve potrebno odraditi automatski. O istom ćete biti obaviješteni putem e-maila, naše službene internet stranice i društvenih mreža.


Hvala na povjerenju i vjernosti!
Vaš vjerni partner u zdravlju – Gyms4you


[Ažurirano 15.3.2020. 17:00]
“Promišlja se cijeli niz mjera, one će uslijediti vrlo brzo, bit će sve rigoroznije. Sigurno je da ćemo s određenom dinamikom uvoditi u Hrvatsku mjere poput onih koje su uvedene u nekim drugim zemljama”, rekao je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.
“Naš život će se početi malo ozbiljnije mijenjati, s ciljem zaštite građana”, rekao je Božinović.
Više na N1

NAPOMENA: Molimo članove za više odgovornosti prema sebi i drugima i da se ne stvara bespotrebna panika. Pažljivo pratimo informacije Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Ministarstva zdravstva i Nacionalnog stožera civilne zaštite. Djelovat ćemo prema njihovim uputama i preporukama te Vas pravovremeno izvještavati.


[Ažurirano 15.3.2020. 16:50]
Premijer Andrej Plenković izjavio je u nedjelju da će Vlada u utorak donijeti set zakonskih prijedloga u borbi sa situacijom nastalom zbog koronavirusa, dodavši da je do sada u Hrvatskoj 49 osoba zaraženo.
Više na N1


[Ažurirano 13.3.2020. 19:00]
Trenutno su sve Gyms4you teretane otvorene kao i obično.
Međutim, pažljivo pratimo informacije Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva zdravstva te odmah ažuriramo ako se situacija promijeni.


[Ažurirano 13.3.2020. 17:00]
DODATNE MJERE O ČISTOĆI
Sukladno najnovijim preporukama HZJZ, a u cilju prevencije bolesti uzrokovane novim koronavirusom te očuvanja zdravlja ne samo članova nego i djelatnika kao i njihovih obitelji upute su sljedeće:

Pojačati mjere dezinfekcije (MINIMALNO 3X DNEVNO) svih kontaktnih površina u teretanama što uključuje sljedeće:

  • Kvake na vratima i prozorima
  • Sve slavine
  • Kontaktne površine u toaletima
  • Prekidače
  • Pultove
  • Klupe na recepciji
  • Telefone
  • Tipkovnice, miševi, POS uređaje
  • Čitači otisaka prsta

Provjetravanje svih prostora u teretanama minimalno svakih sat vremena, po mogućnost češće. Ako  vremenske prilike dozvoljavaju, preporučuje se držati prozore stalno otvorenim.

Iz teretana je potrebno ukloniti sve što nije moguće učinkovito dezinficirati i nije namijenjeno pružanju zdravstvene zaštite (letci, časopisi, ukrasi, cvijeće…).

Svim djelatnicima koji imaju simptome respiratorne bolesti (kašalj, kihanje, povišena tjelesna temperatura, kratak dah) preporučuje se ostanak kod kuće.

U sve sanitarne čvorove postavili smo postupnik higijenskog pranja ruku.

Kod ulaza u teretane nalaze se sredstva za dezinfekciju.

Molimo članove da ne paničare i napominjemo da nema potrebe za otkazivanjem članstva nego upravo suprotno –> treningom ojačajte vlastiti imunitet!
Uravnoteženo se hranite tijekom cijelog dana, budite hidratizirani i pojačajte vitaminski unos.

Read more

Search

+