banner

NOVE INFORMACIJE-PRIVREMENO ZATVARANJE NA 30 DANA [ažurirano]

Vlada Republike Hrvatske – izdala je službeno naređenje za zatvaranje uslužnih djelatnosti uključujući fitness centre i teretane na 30 dana.


[Ažurirano 23.3.2020. 18:45]
 Dragi naši članovi i svi oni koji ćete to postati kada opet otvorimo.
Kao što znate, jučer nas je u Zagrebu zatekao snažan potres, nakon kojeg je tlo i dalje nastavilo s podrhtavanjem. Ovim putem vas želimo obavijestiti da smo obišli sve naše i vaše centre, te da nemamo većih materijalnih šteta. Vaše omiljene sprave i oprema i dalje su u dobrom stanju i čekaju vas! Hvala vam što se brinete i što ste uz nas – jer zajedno smo jači!

Do daljnjega vas MOLIMO #OSTANIDOMA, kako bi se što prije svi zajedno vratili druženjima u omiljenom centru!
Također vas želimo obavijestiti da do otvaranja gasimo EMERGENCY LINE (liniju za hitne pozive).

Budite nam zdravi i poslušajte preporuke nadležnih tijela!
Vaš partner u zdravlju – Gyms4You.


Bili smo proaktivni u zatvaranju naših centara kako bi zaštitili zdravlje svih sugrađana. Odmah potom, Vlada RH donijela je i službenu odluku da se uslužne djelatnosti te svi fitness centri i teretane MORAJU zatvorit na period od 30 dana.  Kao odgovorna tvrtka, Gyms4you d.o.o. će slijediti upute Vlade do samoga kraja ove situacije. Ovim putem vas želimo obavijestiti da se spomenuti period zatvaranja od 14 dana produžuje na period dok nam Vlada ne odobri rad.

Odmah po zatvaranju centara – 17. ožujka 2020. godine stavili smo SVE vaše članarine u status “ZAMRZAVANJA” te će tako i ostati dok Vlada ne donese drugačije odluke, tj. dopuštenje za rad, A ZA TAJ VREMENSKI PERIOD ČLANOVI NEĆE PLAĆATI ČLANARINU! Upravo zbog toga nema razloga za zabrinutost.
Pobrinite za svoje zdravlje i zdravlje svojih bližnjih te sugrađana.

Kada se situacija stabilizira i Vlada RH nam dozvoli rad, vidimo se u vašem najdražem centru spremni za nove fitness pobjede!  

Ažuriramo podatke sukladno odlukama Vlade RH. Pratite nas i dalje!

Vaš partner u zdravlju – Gyms4You!

Read more

Search

+