banner

OPEN DAYS – DANI OTVORENIH VRATA

GYMS4YOU PREDSTAVLJA

OPEN DAYS – DANI OTVORENIH VRATA

Gyms4you organizira akciju pod nazivom “Open Days – dani otvorenih vrata” koja će se održati u centrima Osijek i Šibenik, a trajat će tri dana od 5. – 8. veljače 2018. godine. Akcija uključuje besplatne treninge unutar radnog vremena recepcije za sve zainteresirane posjetitelje i savjetovanje s osobnim trenerima.

Gyms4you donosi vrlo uspješan europski koncept vježbanja. Očekuje vas suvremen i prostran prostor u potpunosti prilagođen namjeni od opreme, klimatizacije do funkcionalnosti koji zadovoljava najvišim standardima fitness tržišta.

Teretana je otvorena svih 7 dana u tjednu, od 0 do 24 sata, pa tako nećete nikada zakasniti na trening. Svima koji brinu o zdravom načinu života i koji uključuju vježbanje kao dio svakodnevice, bez obzira jesu li rekreativci, početnici ili sportaši vrata Gyms4you teretane su uvijek otvorena.

UVIJEK PRVI. UVIJEK BOLJI.

Gyms4you te zove – pokreni se, moto je pod kojim se ove godine organiziraju Dani otvorenih vrata koji su idealna prilika za pokretanje i donošenje odluke o redovitom vježbanju i zdravijem način života. Poznato je da je jedini put do željenog izgleda i ujedno boljeg raspoloženja zdrav i aktivan način života. Koliko god da je vježbanje sada popularno, ono je prije svega stvarna potreba ako želite biti zdravi i u formi.

Vrijeme je da ostvarite svoj fitness cilj u 2018. godini. Pravo vrijeme je upravo sada, a pravo mjesto je Gyms4you teretana koja je uvijek prva i uvijek bolja.

Dođite i uvjerite se zašto je to tako.

#opendays

 

Read more

Search

+