banner

OTVARAMO!!-Dopis i pravila korištenja fitness centara

[ZA ČLANOVE]
Donosimo vam pravila korištenja fitness centara Gyms4You

Dragi članovi, zajedno s vama radujemo se što opet možemo otvoriti vrata svojih centara i dočekati vas u okruženju sigurnom za vježbanje!

Gyms4You centri otvaraju svoja vrata u ponedjeljak 18. svibnja 2020. godine u 10:00 sati!

Kako bi vam osigurali što kvalitetniji boravak za vrijeme vježbanja u skladu s mjerama HRVATSKOG ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO, molimo vas da se pridržavate dolje navedenog. Obavezno pridržavanje novih mjera za treninge i športsko-rekreativne aktivnosti u zatvorenim športskim objektima – HRVATSKI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO.

Ovaj e-mail se odnosi na provedbu mjera prilikom športsko-rekreativnih aktivnosti u zatvorenim športskim objektima tijekom epidemije koronavirusa (COVID-19) radi zaštite korisnika i djelatnika objekta te drugih suradnika te se primjenjuju na Fitness centre, rekreacijske centre i športsko-rekreacijske centre, uključujući teretane i sve oblike športskih dvorana.

OD IZNIMNE JE VAŽNOSTI DA SE NAVEDENIH MJERA PRIDRŽAVAJU SVI ČLANOVI GYMS4YOU d.o.o.
NE PRIDRŽAVANJE MJERA MOŽE BITI KAŽNJIVO OD STRANE INSPEKTORA

 1. Odmah pri ulasku u prostor centra (recepcija) potrebno je dezinficirati ruke i to dezinfekcijskim sredstvom koje je za članove osigurano od strane Gyms4You d.o.o.
 2. Na recepciji trebate držati fizičku distancu od 1,5 metra. Ako se na recepciji nalazi više od dvije osobe (bez recepcionera), a vi trebate uslugu recepcionera, pričekajte da jedna osoba napusti recepciju kako bi vi mogli ući.
 3. Prije ulaska u prostor za vježbanje, potrebno je promijeniti obuću te nikako obuću iz vani koristiti u prostoru svlačionica ili prostoru za vježbanje. Članovi bez čistog para obuće neće moći pristupiti prostoru za vježbanje!
 4. Ruke je također potrebno dezinficirati po potrebi unutar prostora za vježbanje i za vrijeme vježbanja. Dezinfekcijsko sredstvo nalazit će se u bocama od 1l sa štrcaljkom. Sugeriramo da se ruke peru sapunom i vodom prije dezinficiranja.
 5. Obavezno je da u prostoru za vježbanje imate i koristite svoj ručnik (velikih dimenzija kako bi isti pokrio što veću površinu na kojoj se sjedi ili leži).
 6. Prije i nakon korištenja svaku spravu potrebno je dezinficirati sredstvom koje se nalazi u prostoru za vježbanje. Boce su označene natpisom „SREDSTVO ZA DEZINFEKCIJU SPRAVA“. NI SLUČAJNO NE SMIJETE KORISTITI sredstvo za ruke na spravama. Sredstvo je potrebno nanijeti na papir i njime obrisati spravu.
 7. Fizička distanca MORA BITI:
  1. 2 metra u prostoru za vježbanje
  2. 4 metra u prostoru gdje se nalaze sprave za aerobni trening (kardio). Sugeriramo da se koristi svaka druga sprava!
 8. Teretana će biti zatvorena za dezinfekciju i čišćenje svakog dana po rasporedu:
  1. Pon-Pet / 14:00-15:00 te 21:00-22:00
  2. Sub-Ned / 16:00-17:00

Vaš trening MORA biti gotov na vrijeme kako bi teretanu napustili 5 minuta prije zatvaranja za čišćenje!

 1. Ako ste vanjski PRIVATNI TRENER – između svakog sata trebate napraviti pauzu od 15 minuta za koje vrijeme će te izaći iz prostora za vježbanje i centra te se ponovno registrirati kod svakog ulaska i izlaska. Također poštujući sva ostala pravila.
 2. Ako konzumirate tekućine, savjetujemo da boce označite imenom i pržite na vidljivom mjestu. Zadržavanje u prostoru za vježbanje nakon treninga nije dozvoljeno, te se preporučuje da trening odradite unutar vremena od 1,5 sat. Boravak u svlačionicama i prostorima za tuširanje svesti na nužni minimum.
 3. OBAVEZNO je registriranje karticom i otiskom prsta kod svakog ulaska i izlaska!
 4. Nakon i prije tuširanja potrebno je posprejati tuševe sredstvom za dezinfekciju koje se nalazi u prostoru za tuširanje,
 5. Ako se osjećate bolesno i/ili imate neke od simptoma COVID-19, ostanite kod kuće i kontaktirajte liječnika! Vaša članarina bit će zamrznuta bez naknade za vrijeme odsustva uzrokovanog COVID-19.
 6. Upute i nalog osoblja treba poslušati i isto ne smije biti predmet rasprave.

Po pitanju članarina i statusa Ugovora ćemo vam poslati poseban e-mail najkasnije u nedjelju, 17. svibnja 2020. godine stoga vas molimo za strpljenje!

Hvala vam što ste nam vjerni i radujemo se susretu s Vama!
Vaš partner u zdravlju – Gyms4You

Read more

Search

+