banner

Pokrenite se i započnite sa zdravim navikama već danas!

Godišnji odmori i uživanje u svim ljetnim radostima nerijetko poremete uobičajeni ritam prehrane i režim vježbanja pa mnogima treba više vremena nakon ljeta da se vrate u rutinu. I zato je upravo sada, kada je jesen već pokucala na vrata, idealno vrijeme da započnete s rekreacijom – već danas. Zdrav i aktivan način života jedini je pravi put do željenog izgleda, ali i boljeg raspoloženja. Koliko god da je vježbanje sada popularno, ono je prije svega stvarna potreba ako želite biti zdravi i u formi.

Gyms4you fitness centar idealno je mjesto kako za početnike u vježbanju tako i za aktivne rekreativce, ali i profesionalne sportaše. Radi non stop, svaki dan,od 0 do 24 sata pa privlači mnogobrojne ljude koji su upravo tamo vidjeli idealnu priliku za stvaranje tjelesne forme jer je nemoguće zakasniti na trening zbog jedinstvenog radnog vremena. Također, članovi putem iskaznice imaju neograničeni ulazak u sve Gyms4you centre u cijeloj Hrvatskoj i mogu vježbati kad god žele u koliko god puta dnevno žele. Gyms4you u Osijeku se nalazi na dobro poznatoj lokaciji – Centar Super Osijek (Trg slobode 6 – 2. kat, Osijek) gdje članovi osim u vježbanju uživaju u prostranoj i suvremenoj teretani koja je u potpunosti prilagođena namjeni te opremljena vrhunskom opremom.

„Cilj nam je da se naši članovi, prije svega, dobro osjećaju kada dođu kod nas. Vođeni parolom „Uvijek prvi. Uvijek bolji.” trudimo se doista takvi i biti te sam uvjeren da naši članovi to prepoznaju. Naše teretane su u potpunosti prilagođene namjeni od opreme, klimatizacije do funkcionalnosti koja zadovoljava najviše standarde fitness tržišta.” – naglasio je Igor Duvnjak, voditelj Gyms4you centra u Osijeku, te dodao kako već više od dvije godine uspješno posluju u Osijeku na uzajamnu radost članova i djelatnika.

Uvijek posebne pogodnosti za studente

Gyms4you djelatnici i maskota Gymi ovaj tjedan su održali promotivnu akciju u osječkom Campusu gdje su studentima podijelili proizvode njihovog partnera Enciana te su organizirali i nagradno darivanje koje je uključivalo i poklon mjesečne članarine. Važno je naglasiti da studenti kroz cijelu godinu imaju posebne pogodnosti i mogućnost kupovine članarine po najpovoljnijim cijenama, ali im je Gyms4you zbog radnog vremena od 0 do 24 sata uvijek dostupan kada se požele opustiti i „napuniti baterije” od marljivog i ponekad iscrpnog učenja.

Najvažnije je doći, postati članom, pokrenuti se, započeti aktivan život, a nakon toga ne odustajati. Kada vježbanje postane navika teško da ćete više moći zamisliti život bez njega. Postavite si fitness ciljeve, ali neka oni budu jasni i realni kako ipak ne biste prebrzo odustali. Upravo sada je idealan trenutak da napravite nešto za sebe i svoje zdravlje jer ćete se ipak osjećati i izgledati bolje.


Izvor: Portal Osijek031.com

Read more

Search

+