banner

POKRENITE SE I ZADRŽITE MOTIVACIJU – NE ODUSTAJTE

Siječanj je mjesec kada se mnogi odluče na novogodišnje odluke pri kojima je gotovo uvijek jedna od njih obećanje samome sebi kako će od ove godine početi voditi aktivan i zdrav život. Prvi korak bude odlazak u teretanu pa se tako tako dio novih članova drži novogodišnjih odluka o početku treniranja i odlučno ustraju u tome, redovito trenirajući i mijenjajući prehrambene navike. Drugi dio članova su kampanjci koji preskaču treninge, dolaze neredovito, ali dolaze tijekom cijele godine. Nažalost, svake godine u siječnju bilježi se i porast upisa članova koji svega jednom ili nekoliko puta dođu u teretanu i prebrzo odustanu.

Kako zadržati početnu motivaciju?

Činjenica je da je jedini pravi put do željenog izgleda i ujedno do boljeg raspoloženja zdrav i aktivan način života. Koliko god da je trenutno vježbanje sada popularno, ono je prije svega stvarna potreba ako želite biti zdravi i u formi.

Prvi i osnovni savjet je – ne odustajati, a kada vam vježbanje postane navika teško da ćete više moći zamisliti život bez njega. Postavite si jasne, ali realne ciljeve kako ne biste prebrzo odustali. Posavjetujte se sa stručnim osobama koje će vas zasigurno dodatno motivirati, a to je upravo ono što vam je potrebno u početku. Pokrenite se i napravite nešto dobro za sebe i svoje zdravlje, osjećat ćete se bolje i bit ćete zadovoljniji.

Vrata Gyms4you teretana su uvijek otvorena za vas. 🙂

#GetFitDontQuit

 

Read more

Search

+