Vaši zaposlenici su vaša najveća investicija!

U Gyms4you prepoznajemo važnost zadovoljstva djelatnika. Ono nam je važno, kao i zadovoljstvo naših članova. Iz tog razloga u mogućnosti smo Vam ponuditi posebnu ponudu za djelatnike Vaše tvrtke.

Činjenica je da su zaposlenici koji redovito vježbaju sretniji, zdraviji i otporniji na bolesti.

Redovita rekreacija smanjuje stres i njegove dugoročne, negativne učinke. Manjak stresa rezultira viškom energije i veću razinu fokusiranosti tijekom radnog dana. Ovo su osobine koje čine razliku između prosječnog i izvrsnog zaposlenika.

Pokažite svojim djelatnicima da brinete o njima.

Gyms4you klubovi rade non-stop, svih 7 dana u tjednu, od 0 do 24 sata, pa tako svi naši članovi imaju priliku vježbati u bilo koje doba dana ili noći, ovisno o svojim afinitetima i slobodnom vremenu.

VRSTE ČLANARINA


S jednom članskom iskaznicom, svaki naš član ima neograničen pristup od 0 – 24 sata. Osim neograničenog vremena korištenja, na raspolaganju je 11 lokacija u 5 gradova (Zagrebu, Šibeniku, Zadru, Osijeku i Karlovcu).

Za svoje djelatnike možete izabrati:

– Mjesečnu članarinu

– Polugodišnju članarinu

– Godišnju članarinu

*Za ostvarivanje dodatnog popusta za djelatnike, minimalan broj prijavljenih djelatnika je 20 ili više djelatnika.

NAČINI PLAĆANJA


Tvrtka plaća za zaposlenike članstvo u cijelosti, s uključenim dodatnim popustom. Račun se isporučuje tvrtki u punom iznosu.

  Zatražite ponudu za svoju tvrtku

  Isprobajte nešto novo

  Nikada nije kasno da posjetite teretanu!

  Nikada niste bili u teretani ili je prošlo mnogo vremena? Dođite na besplatni probni trening. Pozivamo Vas da nas posjetite u bilo kojoj od naših 11 lokacija u 5 gradova: Zagrebu, Šibeniku, Zadru, Osijeku i Karlovcu.

  Pročitajte više o probnom treningu

  Search

  +