banner

#SigurnijiNegoIkad

Gyms4you fitness centri spremno su i ove jeseni dočekali idealno vrijeme za vježbanje promovirajući, kao i uvijek, zdrav i aktivan način života. Poseban i važan zadatak ove godine bio je osigurati sve preporučene mjere epidemiologa HZJZ zbog situacije s koronavirusom kako bi članovi bili sigurni te se tako zaista i osjećali u svojoj najdražoj teretani. Mjere su još uvijek aktualne, a uz njih je Gyms4you pazio i na svaki drugi detalj kako bi članovi bili #SigurnijiNegoIkad.

MJERE ZA SIGURNO VJEŽBANJE U GYM4YOU

Uz velik i prostran prostor za vježbanje i preporučenu udaljenost između sprava, Gyms4you nema grupne treninge te je time minimaliziran kontakt između osoba. Na ulasku je obavezna dezinfekcija ruku kao i presvlačenje obuće na recepciji. Vrijedni djelatnici prilikom dolaska na posao mjere tjelesnu temperaturu, obavljaju dezinfekciju te nose zaštitne maske za lice. Velika prednost Gyms4you teretana je radno vrijeme od 0 do 24 sata, što omogućuje članovima dolazak kada je frekvencija posjetitelja manja.

Članovi nemaju potrebu zadržavati se na recepciji budući da im je omogućena beskontaktna i automatska naplata članarine (RCP) dok je samoposlužni aparat – Machine4you dostupan 24 sata s beskontaktnim plaćanjem. [Više o automatskoj naplati]

Ne treba zaboraviti i na prednost od 11 lokacija u 5 gradova gdje Gyms4you ima svoje fitness centre koji omogućuju veću dostupnost jer jedna članska iskaznica vrijedi za sve lokacije.

Sve navedeno u članku i više od toga prednost je Gyms4you teretana, a zbog profesionalnog i ujedno prijateljskog pristupa članovi su #SigurnijiNegoIkad.

Read more

Search

+