banner

Studenti i GYMS4YOU – ispitni rokovi nisu izlika za izlazak iz forme

Studenti su već krenuli s intenzivnim pripremama za polaganje nadolazećih ispita u veljači, a upravo tada često zanemare neke druge segmente života, od prehrane pa do tjelesne aktivnosti.

Kako bi ostali u formi, ali i pronašli predah od marljivog te nerijetko iscrpnog učenja svakako ne biste trebali zanemariti brigu o vlastitom tijelu i zdravlju. Učenje ne bi trebalo biti izgovor već dodatan poticaj kako bi se riješili suvišnog stresa te pronašli predah i napravili pauzu nakon naučenog poglavlja u knjizi ili skripti. Gyms4you fitness centarzbog radnog vremena od 0 do 24 sata uvijek je dostupan za studente koji se požele opustiti i „napuniti baterije“ od učenja u bilo koje vrijeme.


Posebne pogodnosti za studente u Gyms4you

Gyms4you je pripremio posebne pogodnosti za studente koji tamo mogu održavati dobru formu po jedinstvenoj cijeni od 169 kn mjesečno.

Do sada je organizirana promotivna aktivnosti na Ekonomskom fakultetuu Osijeku i popularnom STUC-u, a sutra u Campusugdje možete sudjelovati u darivanju i fitness lutrijipod nadzorom maskote Gymija i Gyms4you djevojaka.

CAMPUS (Ulica cara Hadrijana 11): Srijeda, 30. siječnjaod 11 do 14 sati.
Posjetitelji imaju pravo na besplatni probni treningpod nadzorom stručnog osoblja.


Suvremena teretana i vrhunska oprema

Gyms4you fitness centar idealno je mjesto kako za početnike u vježbanju tako i za aktivne rekreativce, ali i profesionalne sportaše. Radi non stop, svaki dan, od 0 do 24 sata pa privlači mnogobrojne ljude koji su upravo tamo vidjeli idealnu priliku za stvaranje tjelesne forme jer je nemoguće zakasniti na trening zbog jedinstvenog radnog vremena. Također, članovi putem iskaznice imaju neograničeni ulazak u sve Gyms4you centre u cijeloj Hrvatskoj i mogu vježbati kad god žele i koliko god puta dnevno žele.


Gyms4you u Osijeku se nalazi na dobro poznatoj lokaciji – Centar Super Osijek (Trg slobode 6 – 2. kat, Osijek) gdje članovi osim u vježbanju uživaju u prostranoj i suvremenoj teretani koja je u potpunosti prilagođena namjeni te opremljena vrhunskom opremom.
Izvor: Portal Osijek031.com

Read more

Search

+