banner

VELIKO OTVORENJE ➔ REMIZA ‼

Gyms4you ne staje i otvara vrata još jednog fitness centra u Zagrebu. Ukupno deseti po redu centar otvara se 15.2.2020. u Puljskoj ulici 3 – REMIZA, Zagreb.

Pripreme su u tijeku 🙂

PRVI MJESEC TRENIRAJ ZA SAMO 1 KN

Službeno otvorenje počinje 15. veljače 2020. u 10 sati, a tim povodom nove članove očekuje ekskluzivna ponuda na vikend otvorenja. Svi novi članovi imaju priliku trenirati za 1 kunu uz automatsku pretplatu. Također, posjetitelje očekuju degustacije, poklon paketi te djelatnici i osobni treneri s kojima se mogu konzultirati.

Radno vrijeme recepcije na dan otvorenja je od 10-22 h pa se članovi mogu učlaniti u tom vremenu.

ČLANARINA UZ PRETPLATU

U Gyms4you teretanama članovi imaju mogućnost upisati se uz pretplatu, putem koje ostvaruju znatno nižu cijenu. Regularna cijena je 199 kn, a za studente i umirovljenike je 169 kn.
Članarina se naplaćuje mjesečno, automatski s računa korisnika. Tijekom promocije povodom otvorenja (15.2.-.16.2.2020.), mjesec dana možete trenirati za 1 kn.
[Pročitajte više o automatskom plaćanju]

Pripreme u tijeku 🙂

NIKADA NEĆETE ZAKASNITI NA TRENING

Gyms4you klubovi rade non-stop, svih 7 dana u tjednu, od 0-24 sata, pa tako svi članovi imaju priliku vježbati u bilo koje doba dana ili noći, ovisno o afinitetima i slobodnom vremenu. Članovi nikada neće zakasniti na trening. Radno vrijeme više nije prepreka, vrijeme si organizirate sami.

Teretana je to koja je na svim lokacija u potpunosti prilagođena namjeni, od opreme, klimatizacije funkcionalnosti te u potpunosti zadovoljava najviše standarde fitness tržišta.

#Gyms4you Remiza #No.10

Read more

Search

+