banner

Pridruži nam se u Wings for life world run utrci

[UPDATE – majice možete preuzeti i na dan utrke]
U nedjelju (5.5.2019.) od 10:00 – 12:30 članovi Gyms4you tima mogu doći u Gyms4you Zadar i preuzeti majice.
Vidimo se 🙂

[UPDATE – stižu majice za trkače]
Trkači Gyms4you tima mogu preuzeti Wings for Life majice u petak (3.5.2019.) od 11:00 sati.
Lokacija: Gyms4you Zadar – City Galleria (Murvička 1, Zadar)


Dragi članovi, trkači, humanitarci…

Gyms4you već 3. godinu za redom sudjeluje u najpoznatijoj svjetskoj humanitarnoj utrci Wings for life, čiji je cilj učiniti ozljede leđne moždine izlječivima.

Wings for Life World Run. Utrka koju svi završavaju!

Wings for Life World Run globalni je humanitarni događaj jedinstvenog i zabavnog formata.

Svjetska utrka koju svi započinju u isto vrijeme i u kojoj cilj lovi tebe!

Evo kako utrka funkcionira: jedan dan u godini, Wings for Life World Run održava se na nekoliko lokacija diljem svijeta. Svi trkači započinju utrku u isto vrijeme, u 13 h po lokalnom vremenu. Bilo da je noć ili dan, sunce ili kiša – svi trče zajedno i dijele jedinstveno iskustvo. A tvoje ime pojavit će se i na globalnoj listi rezultata!


Mjesto i vrijeme utrke: Zadar, 5. svibnja 2019. godine u 13:00 sati po lokalnom vremenu. 
[više informacija na linku]
https://www.wingsforlifeworldrun.com/hr/hr/zadar/

Odlučili smo okupiti naše članove u tim Gyms4you kako bi svi zajedno sudjelovali u ovom svjetskom događaju koji je jedinstvena prilika za širenje pozitivne energije, zabave, nesebičnosti i pomicanje vlastitih granica!

Natjecateljima će biti dostupna zona s hranom i pićem, garderoba, Wings for Life World Run shop itd. Također, sudionicima će biti omogućeno praćenje utrke uživo na velikom ekranu. Detaljna karta startne zone bit će dostupna online prije utrke.

Kreirajte svoj trkački profil 
–> PRIJAVITE SE (REGISTRACIJA) –> zatim se pridruži našem timu!

Nakon obavljene prijave javite se na bilo koju od naših 8 recepcija kako bi vas zabilježili vašu veličinu Gyms4you majice.

Naš tim je otvoren za sve koji žele sudjelovati, tako da naši članovi mogu pozvati i svoje prijatelje, obitelj, kolege i poznanike koji nisu naši članovi da se pridruže Gyms4you timu.
Na kraju utrke znati ćemo tko je u Gyms4you timu najduže trčao, ukupne prijeđene kilometre cijelog tima i prosječnu kilometražu tima.

Dodatne informacije:
Nekoliko dana prije utrke svaki će sudionik zaprimiti svoj startni broj u elektronskom obliku putem maila navedenog u procesu prijave. Za preuzimanje startnog paketa trkač mora znati svoj startni broj.

**REZULTATI Gyms4you tima 2017.

  • Ukupno pretrčano 304 kn, 27 članova tima

**REZULTATI Gyms4ou tima 2018.

  • Ukupno pretrčano 219 kn, 30 članova tima

SAMO ZAJEDNO 2019. možemo puuuuno bolje! 🙂


ROK ZA PRIJAVU
Prijave putem interneta za službenu utrku zatvaraju  se 2. svibnja 2019. u 13:00 sati ukoliko se limit trkača ne dosegne ranije. 

Prijave za one koji žele personalizirani startni broj zatvaraju se 17. ožujka 2019. u 13:00 sati po koordiniranom svjetskom vremenu (UTC). 

PRAVILNIK UTRKE

STARTNINA 

Do 9. veljače:  120,00 HRK  (96,00 HRK + 25 % TAX)

Od 10. veljače:    160,00 HRK (128,00 HRK + 25 % TAX)

Stopostotna vrijednost iznosa startnine namijenjena je zakladi Wings for Life, koja financira istraživanja leđne moždine.

STARTNI BROJ 

Svaki startni broj u globalnom sistemu povezan s imenom i prezimenom trkača koji se prijavio, te ga nije moguće prenijeti na neku drugu osobu. 

Svaki trkač je obvezan ispuniti informacije na poleđini startnog broja. 

Nekoliko dana prije utrke svaki će sudionik zaprimiti svoj startni broj u elektronskom obliku putem maila navedenog u procesu prijave. Za preuzimanje startnog paketa i broja na utrci trkač mora znati svoj startni broj.

Svi sudionici koji se prijave i uplate startninu do 17. ožujka 2019. godine na svom startnom broju imat će ispisano svoje ime. 

#1Team1Goal #WorldRun #CijeliSvijetZaJedanCilj

www.wingsforlifeworldrun.com

Read more

Search

+