banner

Wings for Life World Run & Gyms4you

Wings for Life World Run & Gyms4you 2018.

[OBAVIJEST]

Majice za Gyyms4you trkački team moći će se preuzeti u Gyms4you Zadar na dan utrke: nedjelja u vremenu od 11 – 12 sati.

Vidimo se i sretno svima 😉


[DOPUNA]

U Gyms4you trkački team, mogu se pridružiti i nečlanovi. Slobodno povedite svog prijatelja ili prijateljicu.
Također, najbrži muški i ženski član našeg tima dobiti će besplatnu mjesečnu članarinu. Svi trkači koji se pridruže našoj ekipi, dobiti će i majicu – tako ćemo biti prepoznatljivi kao prava ekipa 😉 Nakon što se pridružite u naš tim, javite se na recepciju za majicu i veličinu.

Dragi članovi, trkači, humanitarci…

Ove godine ponovno sudjelujemo u najpoznatijoj svjetskoj humanitarnoj utrci Wings for life, čiji je cilj učiniti ozljede leđne moždine izlječivima. Utrka se održava u isto vrijeme na 24 lokacije u svijetu, a jedna od njih je u Hrvatskoj i to u ZADRU!

 

Mjesto i vrijeme utrke: Zadar, 06. svibnja 2018. godine u 13:00 sati po lokalnom vremenu.
[više informacija na linku]
http://www.wingsforlifeworldrun.com/hr/hr/zadar/

Odlučili smo okupiti naše članove u tim Gyms4you kako bi svi zajedno sudjelovali u ovom svjetskom događaju koji je jedinstvena prilika za širenje pozitivne energije, zabave, nesebičnosti i pomicanje vlastitih granica!
Natjecateljima će biti dostupna zona s hranom i pićem, garderoba, Wings for Life World Run shop itd. Također, sudionicima će biti omogućeno praćenje utrke uživo na velikom ekranu. Detaljna karta startne zone bit će dostupna online prije utrke.

* Kreirajte svoj trkački profil *
–> PRIJAVITE SE (http://win.gs/1hdNWaJ)
Prijavi se u GYMS4YOU Team:
http://bit.ly/Gyms4youTeam

*
Nakon obavljene prijave javite se na bilo koju od naši 7 recepcija kako bi preuzeli Gyms4you majicu.

Naš tim je otvoren za sve koji žele sudjelovati, tako da naši članovi mogu pozvati i svoje prijatelje, obitelj, kolege i poznanike koji nisu naši članovi da se pridruže Gyms4you timu.
Na kraju utrke znati ćemo tko je u Gyms4you timu najduže trčao, ukupne prijeđene kilometre cijelog tima i prosječnu kilometražu tima.

Dodatne informacije:
Nekoliko dana prije utrke svaki će sudionik zaprimiti svoj startni broj u elektronskom obliku putem maila navedenog u procesu prijave. Za preuzimanje startnog paketa trkač mora znati svoj startni broj.

STARTNINA
150,00 HRK (120,00 HRK + 25 % TAX)
*
Prijave se zatvaraju 3. svibnja 2018. u 13:00 sati po lokalnom vremenu (CET) ili do datuma kada se dosegne limit trkača.

Dodatne informacije za trkače:
https://www.wingsforlifeworldrun.com/hr/hr/zadar/

**
Stopostotna vrijednost iznosa startnine namijenjena je zakladi Wings for Life, koja financira istraživanja leđne moždine.

#1Team1Goal #WorldRun #CijeliSvijetZaJedanCilj
www.wingsforlifeworldrun.com

Read more

Search

+