banner

Wings for Life World Run utrka 2020. – Pridruži nam se

Dragi članovi, trkači, humanitarci…

Gyms4you već 4. godinu za redom sudjeluje u najpoznatijoj svjetskoj humanitarnoj utrci Wings for life, čiji je cilj učiniti ozljede leđne moždine izlječivima.

Startat ćeš u istom trenutku kad i tisuće ljudi iz cijeloga svijeta. Tvoj je zadatak trčati ili se odgurivati u kolicima onoliko dugo koliko možeš dok te ne prestigne presretačko vozilo. Sve to radiš za plemeniti cilj. 100 % iznosa tvoje startnine bit će izravno utrošeno na istraživanja kojima je cilj pronaći lijek za ozljede leđne moždine.

Wings for Life World Run globalni je humanitarni događaj jedinstvenog i zabavnog formata.

Evo kako utrka funkcionira: jedan dan u godini, Wings for Life World Run održava se na nekoliko lokacija diljem svijeta. Svi trkači započinju utrku u isto vrijeme, u 13 h po lokalnom vremenu. Bilo da je noć ili dan, sunce ili kiša – svi trče zajedno i dijele jedinstveno iskustvo. A tvoje ime pojavit će se i na globalnoj listi rezultata!


Mjesto i vrijeme utrke:
Zadar, 3. svibnja 2020. godine u 13 sati po lokalnom vremenu.
[više na poveznici]

DOBRODOŠLI NA ZADARSKU UTRKU 2020.

Odlučili smo okupiti naše članove u tim Gyms4you kako bi svi zajedno sudjelovali u ovom svjetskom događaju koji je jedinstvena prilika za širenje pozitivne energije, zabave, nesebičnosti i pomicanje vlastitih granica!

Natjecateljima će biti dostupna zona s hranom i pićem, garderoba, Wings for Life World Run shop itd. Također, sudionicima će biti omogućeno praćenje utrke uživo na velikom ekranu. Detaljna karta startne zone bit će dostupna online prije utrke.

Kreirajte svoj trkački profil 
PRIJAVITE SE (REGISTRACIJA) –> zatim se pridruži našem timu!

SAMO ZAJEDNO 2020. možemo istrčati puno više 🙂


Nakon obavljene prijave javite se na bilo koju od naših 9 recepcija kako bi zabilježili vašu veličinu Gyms4you majice. Naš tim je otvoren za sve koji žele sudjelovati, tako da naši članovi mogu pozvati i svoje prijatelje, obitelj, kolege i poznanike koji nisu naši članovi da se pridruže Gyms4you timu.
Na kraju utrke znati ćemo tko je u Gyms4you timu najduže trčao, ukupne prijeđene kilometre cijelog tima i prosječnu kilometražu tima.
Dodatne informacije:
Nekoliko dana prije utrke svaki će sudionik zaprimiti svoj startni broj u elektronskom obliku putem maila navedenog u procesu prijave. Za preuzimanje startnog paketa trkač mora znati svoj startni broj.


ROK ZA PRIJAVU
Prijave putem interneta zatvaraju se 30. travnja 2020. u 13:00 ako se limit trkača (10 000) ne dosegne ranije.
Personalizirani startni broj imat će sudionici koji se prijave i uplate startninu zaključno s 15. ožujka 2020. u 13:00.
Trkačku medalju moguće je uključiti u startni paket izborom dodatnog iznosa prilikom prijave sudionika, a najkasnije do 15. ožujka 2020. u 13:00. Naknadne kupnje medalja neće biti moguće. Trkačke medalje će biti iznimno ponuđene za ovo izdanje utrke (2020. godina)

STARTNINA

Cijena pojedinačne startnine iznosi:

  • 140,00 HRK do datuma 14.01.2020. u 23:59
  • 180,00 HRK od datuma 15.01.2020. u 00:00

* Stopostotna vrijednost iznosa startnine namijenjena je zakladi Wings for Life, koja financira istraživanja leđne moždine.

TRČIMO ZAJEDNO ZA ONE KOJI NE MOGU!

Read more

Search

+